четвер, 13 квітня 2023 р.

Великодня акція "Разом до Перемоги!"

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися у подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

Наші волонтери – прості люди та діти зі щирим серцем, які забезпечують зв'язок тилу з фронтом.

Сьогодні я хочу висловити щиру вдячність ліцеїстам та вчителям Вільховецького ліцею Закупненської селищної ради Кам'янець-Подільського району, які неодноразово долучалися до благодійності та допомагають нашим захисникам зі Збройних Сил України.

Напередодні Великодніх свят, ці чудові школярі в чергове взяли участь у Акції «Разом до Перемоги! Великодній кошик для солдата», де зібрано продукти тривалого терміну збереження.

Любі наші ДІТИ, саме така Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що наш народ має майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Ми є Єдина та Незламна Нація!











Напередодні Великодніх свят, ми повинні пам’ятати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій.

 Воїнам-односельчанам,які перебували у відпустці були зібрані продукти до Великодня: різноманітне печиво, вафлі, цукерки, чай, кава, заготовки, консерви,а також учні вирішили підтримати солдатів, які знаходяться на передовій, своїми малюнками, листами.

🇺🇦 Дай, Боже, щоб наступний Великдень усі військовослужбовці зустрічали у колі рідних та близьких. Миру всім нам та спокою! І веселих свят!💙💛








Немає коментарів:

Дописати коментар