пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

ПАТРІОТИЧНИЙ МАРАФОН "#завдяки_тобі"

  ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ, ЗАСЛУЖЕНІ СИНИ ТА ДОНЬКИ УКРАЇНИ! 

Сьогодні до вас ми линемо із щемливим вітальним словом та особливим душевним трепетом, з нагоди знакових та величних свят для кожного українця! 

З Покровою Пресвятої Богородиці, 

із Днем козацтва та із Днем захисника і захисниці! 

Ці свята - уособлення героїзму поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі! Вони на вашу честь! 

Ви хоробрі воїни та воїтельки, сталева стіна об яку розбився злісний намір окупанта, світло, що розсіює морок, моральний орієнтир та національний стержень! 233 добу доводите країні та світові, що існує могутніша сила за амбіції, гріхи та потьмарений розум - це нездоланна, чиста і щира ЛЮБОВ! 

А Любов - це Бог! 🙏

Тож на велике християнське свято, просимо Матір Спасителя захистити всіх чесним покровом та позбавити усілякого зла. Бережи Господе, нашу Україну, наших борців за цілісність та незалежність, і визволи тих, хто в полоні та окупації. Нехай кожен пізнає радість воз'єднання з близькими і більше не засмутиться втратами та розлукою. 

Шановні бійці передової, оборонці територій, рятівники життів та України, доземний уклін вам та велика шана, щиросердечна подяка і найвищі відзнаки за героїзм та щохвилинні подвиги! 

Ми єдині у прагненні наблизити перемогу, відчути цілковиту волю та свободу, без кордонів та кайданів! 

Тож нехай ці настрої завжди будуть з нами, сподіваюсь, вони стануть вам провідниками на звивистому шляху до спільної мети і втілення мрії з синьо- жовтими крилами. 

Дякуємо що тримаєтеся! Дякуємо, що боретеся! 

🕯️Вічна пам'ять та слава полеглим у російсько-українській війні! 

Слава Україні! Героям слава! 













Немає коментарів:

Дописати коментар