пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

Міжнародний конкурс мистецтв "Живе коріння"

Учасники:

Шлюсар Роман ( номінація: мистецтво фотографії ) - ГРАН - ПРІ !!!


Васильків Максим ( номінація: мистецтво фотографії) - ГРАН - ПРІ !!!

Скоряк Дарина (номінація: художнє читання) -  2 ПРЕМІЯ !!!




🤔Сповільнимо мить, щоб зануритися в світ "живого коріння", в світ, де зустрічаються минуле і майбутнє, де родовід та спадковість розцвітають у своїй величі. Це світ українського коріння, де звичаї та традиції передаються з покоління в покоління, де культурні цінності стають маяком для нових поколінь. 

🌳Українське "живе коріння" - це багатий родовід, що нараховує багатовікову історію. Це коріння, засноване на любові до рідної землі, на повазі до пращурів і їхнього спадку. Воно уособлює собою багатство української культури, яка завжди була носієм неперевершеної музики, мистецтва, літератури та духовності. 

🔰Спадщина - це не просто сплетіння слів та обрядів, але й джерело натхнення та сили. Вона об'єднує нас у гармонійному танці минулого та майбутнього. "Живе коріння" - це скарб, який ми маємо оберігати, бо від нього залежить наше майбутнє, наша ідентичність та найглибше з'єднання з рідною Україною. 

👨‍👩‍👧‍👦Наша рідна Україна розцвітатиме завдяки нам, бо ми - живі ланцюги великої історії, і ми передамо цей дорогоцінний спадок майбутнім поколінням. 

☝️Нехай українське коріння проростає новими паростками гідного покоління!


Немає коментарів:

Дописати коментар