вівторок, 16 квітня 2019 р.

Проект "Кімнатні рослини" (5-11 класи)


Кімнатні квіти.....  немає жодної дівчини, жінки, яка не любила б квіти! 
Адже квіти – це не тільки прикраса будинку, кімнати або балкона, а ще й спосіб розслабиться після важкого робочого дня. Адже всі знають, що зелений колір діє заспокійливо на нервову систему, а це позитивно впливає на настрій і працездатність. Життя в гармонії із природою дозволить Вам відкрити в собі сховані таланти, нові та невідомі Вам риси свого характеру. Догляд за ними це завжди приємно. І ми хочемо, максимально полегшити Вам це завдання!

Квіти з давніх часів супроводжують і прикрашають життя та побут людини. Доглядаючи за кімнатними квітами, ми відпочиваємо, отримуємо задоволення від роботи і просто задоволення і насолоду.

Буквально на наших очах із квіткового насіння з'являється спочатку паросток, а потім він перетворюється в дорослу, сильну, гарну рослину. І головне - воно живе, чує та відчуває нас, реагує на наш настрій і навіть самопочуття.

Будь-яку нудну та сумну кімнату можна змінити до невпізнанності з допомогою кімнатних рослин - кучерявими, ампельними, декоративними, квітучими... Декорування інтер'єру живими квітами зараз популярно як ніколи.

Вивчивши особливості кожної кімнатної квітки та правильно підібравши кімнатні рослини для своєї квартири, домівки чи класної кімнати , ви можете забезпечити собі цілий рік розкішний квітучий сад, не виходячи з неї!

Наприклад,
азалія буде цвісти із січня по квітень;
 антуріум - радувати око з лютого по травень; 
пеларгонія крупноквіткова - вражати своєю красою з березня по червень; 
клен кімнатний - дарувати аромат своїх квітів із квітня по серпень; 
жасмин - із травня по вересень; 
колумнея дрібнолиста - із червня по вересень; 
розан китайський - із червня по жовтень; 
троянди поліантові - з липня по листопад; 
крінум - із серпня по жовтень; 
бегонія шляхетна - з вересня по грудень; 
бувардія гладкоцвітна - з жовтня по грудень.

І це мізерно мала частина представлених на сьогоднішній день кімнатних рослин. Простір для вашої творчості та фантазії – безмежний. У ваших силах зробити своє життя і життя вашої сім'ї  домашньої чи шкільної більш красивим та гармонійним з допомогою кімнатних квітів!

ФІАЛКА КІМНАТНА



СПАТИФИЛЛУМ    "жіноче щастя"


АНТУРІУМ   "чоловіче щастя"


ЗАМИОКУЛЬКАС     "доларове дерево"


ЦИКЛОМЕН

НЕФРОЛЕПІС      папороть кімнатна

 ГЕРАНЬ


ПРИМУЛА


 ОРХІДЕЯ





 КАЛЛА




Немає коментарів:

Дописати коментар