субота, 2 листопада 2019 р.

Презентація книги "Майбутнє Хмельниччини - талановиті діти"

В рамках ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ "Майбутнє України - талановиті діти", сьогодні у місті Хмельницький презентували КНИГУ "Майбутнє Хмельниччини - талановиті діти", де учням Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, а зокрема, ВОКАЛЬНОМУ ГУРТУ "Намистинки" було відведено сторінку.

Дана книга - це оповідь про високообдарованих та перспективних дітей, це ода нетлінному духу творчості, яким пронизано життя кожної сміливої та незалежної людини.. До збірки увійшли досягнення й перемоги, найяскравіші миті дитинства та юності підростаючої молоді, представлені численні здобутки колоритного краю у галузі всебічного забезпечення потреб дитинства, освітлена діяльність провідних педагогічних, мистецьких і спортивних колективів Хмельниччини.

Книга "Майбутнє Хмельниччини - талановиті діти" відкриває нові імена дітей та їх наставників, які свято бережуть спадщину свого  народу, які натхненною самовідданою працею, істинним патріотизмом і щирою вірою в краще майбутнє відроджують та примножують велич і славу своєї Батьківщини.


















Немає коментарів:

Дописати коментар