субота, 9 листопада 2019 р.

Іскри творчості запалюють серця

 




Шановні працівники культури та аматори

 народного мистецтва, дорогі наші ветерани культурно – мистецької ниви !

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє
Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич Подільського краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!
Вітаємо з нагоди професійного свята клубних та бібліотечних працівників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, фахівців музейної справи, керівників та учасників творчих колективів, майстрів народних ремесел, художників, ветеранів культурно – мистецької ниви, працівників культури об’єднаних територіальних громад району.
Тож від усієї душі вдячні вам за вашу працю, за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури – становлення Української держави, невтомний творчий пошук, завдяки якому звершуються великі діяння.

Творчих вам здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання у такій необхідній справі на благо духовного збагачення нашої держави. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним та дарує нові життєві перемоги. Мирного вам неба в нашій рідній Україні і Господнього благословення у всіх справах!
Бажаю Вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар