четвер, 17 лютого 2022 р.

Міжнародний День спонтанного прояву доброти

 Щороку 17 лютого відзначають День спонтанного прояву доброти. 

Мета свята – зробити людей трішки щасливішими та поширити частинку доброти навколо себе. 

ДОБРОТА - це місток, здатний з'єднати серця. Це душевне тепло, що зігріває навколишніх..

Це чиста краплинка води, яка втамовує спрагу..

 Це веселка, на краю якої кожен знайде те, чого йому дуже не вистачає в житті. Творіть добро і будьте добрішими один до одного. Нехай ваше серце завжди випромінює добро і буде джерелом щастя і доброго настрою для оточуючих, тим світлим маячком, який ніколи і нікому не дозволить загубитися в темряві смутку, злості, ненависті і хамства ...

ТВОРІТЬ ДОБРО, ДОБРОМ ВЕРНЕТЬСЯ ! 



Цікаві факти про добро:

✨ Коли людина чинить добро, в її мозку виробляються ендорфіни. Цей процес супроводжується ейфорійними відчуттями радості та спокою.

✨ Вчені стверджують, що добрі вчинки створюють певні вібрації в мозку людини, що чинить добро, та у тієї людини, заради якої вчинюється милосердя.

✨ Згідно з дослідженнями акти доброти нормалізують артеріальний тиск.

✨ Щоб ваше серце стало чуйнішим, вдихніть аромат свіжоспеченого хліба. Адже, якщо вірити британським вченим, запах свіжої випічки, пробуджує в людях відчуття доброти та великодушності.

✨ Наші вчинки доброти розповсюджуються подібно до кілець у воді. У фільмі «Заплати іншому» один з учнів доходить до висновку: якщо здійснити три добрих вчинки спонтанно обраним людям, а потім попросити їх тричі допомогти іншим, то через 21 крок кожна людина на планеті отримає допомогу.

Щоб зробити цей день добрішим, не обов’язково звершувати якісь величезні доброчинні акти, достатньо підбадьорити ближнього, зробити приємний комплімент чи просто посміхнутися!

Немає коментарів:

Дописати коментар